Bebloeming voor pretparken

Home > Bebloeming pretparken

Zowel installatie als onderhoud

Verschillende mogelijkheden in design

Zelfgekweekte bloemen

De bebloeming in pretparken, dat is niet voor niets onze specialiteit in de wondere wereld van bloemen. Wij fleuren (letterlijk!) de look van uw pretpark op met onze zelfgekweekte flora in bloemmanden. Wilt u de allerbeste kwaliteit qua bebloeming, bloemmanden en mobiele boombakken in uw pretpark? Daar kan u zeker van zijn wanneer u ons deskundige team uit Malle inschakelt.

Zoveel meer dan bebloeming in pretparken

U wilt natuurlijk dat uw bezoekers hun tripje naar het pretpark zo mooi mogelijk herinneren. Weelderige bloemen of mobiele boombakken geven uw pretpark net dat tikkeltje extra stijl. Monteflores, gevestigd te Malle, combineert ervaring met een uitgebreid gamma aan bloemen en bomen. Vraagt u zich af waar ons team u mee kan helpen? Dit is niet enkel met de bebloeming of plantenbewatering van uw pretpark, ook smaakvolle bloemmanden en mobiele boombakken in pretparken behoren tot onze expertise. De gekozen elementen worden geleverd inclusief bloemen of bomen, zodat uw locatie meteen een sfeervolle allure krijgt. De verkoop of verhuur van alles wat u nodig heeft qua bebloeming in pretparken gebeurt volgens de snelste procedure.

De formule voor mobiele boombakken in uw pretpark

Of u nu op zoek bent naar vrolijke bebloeming en bloemmanden of handige mobiele boombakken in uw pretpark, Monteflores heeft wat u zoekt! Wij formuleren samen met u de aanvraag, maken een voordelige offerte op en gaan te werk volgens een gunstige timing. De laatste stap, het uitvoeren en opvolgen van de gemaakte afspraken, hoort uiteraard ook bij onze efficiënte aanpak. Via onze all-in formule bent u zeker van de plaatsing, onderhoud en volledige garantie wat betreft beschadiging of diefstal. Dit geldt natuurlijk ook wanneer wij bijvoorbeeld bomen aanplanten in uw stad.

Monteflores