Planten wateren in een pretpark

Home > Planten wateren pretpark

Zowel installatie als onderhoud

Verschillende mogelijkheden in design

Zelfgekweekte bloemen

Planten wateren in een pretpark, er komt vaak meer bij kijken dan u had gedacht. Wist u dat u ons bedrijf, gevestigd te Malle, kunt inschakelen voor deze klus? Na het installeren van uw floraal item naar keuze, stellen we het perfecte plan op rond het wateren van de planten in uw pretpark. Op die manier kunnen uw bezoekers langer genieten van de prachtige flora. Vraagt u zich af hoe we precies te werk gaan en wat deel uitmaakt van onze service in het wateren van planten in uw pretpark? Lees snel verder en kom het te weten!

Ontdek het totaalpakket van planten wateren in een pretpark

Monteflores onderscheidt zich van de concurrentie door het aanbieden van een totaalpakket in openbare bebloeming en het wateren van planten in uw pretpark. Dit kunt u van onze bewatering verwachten:

  • Analyse van de weersomstandigheden en opstelling plan met gietbeurten
  • Toevoegen van voedingsstoffen in bloemen en planten
  • Afnemen van grondstalen
  • Verwijderen van onkruid
  • Vervangen van dode planten

Kortom, ons bedrijf zorgt voor alles wat komt kijken bij het correct bewateren van uw bloemen en planten. Ook voor bijvoorbeeld het voorzien van een bloemenspiraal als eyecatcher in uw pretpark moet u bij ons aankloppen. Of ontdek de prachtige bloementorens die wij kunnen plaatsen.  

Monteflores