Bloembakken in uw centrum

Home > Bloembakken centrum

Zowel installatie als onderhoud

Verschillende mogelijkheden in design

Zelfgekweekte bloemen

Wilt u graag bloembakken in het centrum van uw stad of gemeente plaatsen? Dan zit u goed bij ons bedrijf, gevestigd in Malle. Het team van Monteflores streeft elke dag opnieuw naar de beste service wanneer u op zoek bent naar bloembakken of mobiele boombakken voor in uw centrum. Lees hieronder verder en leer meer over de mogelijkheden.

Bloembakken maken uw centrum meteen gezelliger

Heeft u een voorkeur voor speelse bloembakken in het centrum? U geeft uw voorkeur door qua kleur of bloemtype en wij doen de rest. De duurzame productie van de bloembakken zorgt ervoor dat de flora in uw centrum langer mooi blijft. Ondertussen zijn al meer dan 100 klanten overtuigd dat wij de beste keuze zijn qua beplanting en bebloeming in pretparken, gemeenten en andere openbare plekken. Er is geen groter compliment dan dat van de buurtbewoners en bezoekers van het centrum, toch?   

Sfeervolle omgeving met mobiele boombakken in uw centrum

Het plaatsen en onderhouden van fraaie, mobiele boombakken in het centrum van uw stad of gemeente is altijd een goed idee. Monteflores maakt met u een keuze bij de kweker van kwalitatieve bomen. Het advies qua soort en grootte, dat zit natuurlijk mee in de offerte. Wanneer u de beste keuze heeft gemaakt, zorgt ons gemotiveerde team voor het transport en de plaatsing van de mobiele boompakken of bloementorens in het centrum van uw locatie.

Monteflores