Bebloeming in steden

Home > Bebloeming steden

Zowel installatie als onderhoud

Verschillende mogelijkheden in design

Zelfgekweekte bloemen

Bebloeming in steden, dat is slechts één van de specialisaties van Monteflores uit Malle. Bloemen en planten in steden zorgen voor een aangenaam gevoel bij buurtbewoners en toeristen. Elke dag opnieuw is het onze missie om het centrum van een stad letterlijk op te fleuren. Al jarenlang zijn onze medewerkers gespecialiseerd in bloemen en planten opkweken en verzorgen. Wilt u graag zelf meer ontdekken over de mogelijkheden van bloemen voor in een stad? Wij vertellen u er graag meer over.

Wij zorgen voor prachtige bebloeming in steden

Mooie bloemen of groen voor in de stad hoeven zich niet te beperken tot één specifieke stijl. Bij Monteflores kunt u terecht voor een brede waaier aan bloemen die steden doen stralen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Moderne planten en boombakken
  • Klassieke bloembakken
  • Indrukwekkende bloementorens
  • Trendy bloemenspiralen
  • Elegante bloemenmanden en perken

U leest het zelf, wij hebben zeker wat u zoekt op het vlak van bloemen en planten voor in een stad!

Zo gaan we aan de slag met bebloeming in steden

Wilt u graag bloemen in steden door ons laten plaatsen? Samen nemen we uw aanvraag gedetailleerd door. Daarna maken we een offerte op aan een uiterst klantvriendelijke prijs. Na het bepalen van de timing gaan we meteen aan de slag met de bebloeming in uw gemeenten of steden. Zowel de plaatsing, het onderhoud én garantie behoren tot onze all-in formule.

Monteflores